cashmere luksustrøje
Hos Little Llama kan Du finde eksklusivt og super blødt cashmere strik til kvinder og unge piger.
Vi har skønne trøjer, cardigans, bluser og bukser fra det danske Brand Wuth, der har specialiseret sig i klassiske cashmere styles af høj kvalitet. Alt er lavet i 100% cashmere fra Indre Mongoliet, der er perfekt til det danske vejr.

Little Llama har en passion for lækker strik og vi arbejder med de bedste kvaliteter både i babyalpaca og i cashmere. 

Vores kollektioner til børn og voksne laves i klassisk og tidsløst design og laves i naturlige og eksklusive garner, som sikrer at du får noget tøj som du kan bruge i flere år. 

Design i højkvalitets cashmere uld eller babyalpaca uld, sikrer at du får et stykke strik, der er lavet i den bedste kvalitet. Når vi skal finde uld til vores kollektioner, går vi efter det mest luksuriøse og det bedste ”uld”-garn, som vi kan finde på markedet, hvilket giver dig et produkt i god kvalitet med lang holdbarhed.

I Wuth cashmere kollektionen for kvinder og unge piger har vi flere farver i cardigans, bluser med korte ærmer, pullovers og bukser. Det skønne cashmere kan sættes sammen med dit hverdagsoutfit, så du får eksklusivt og behageligt outfit. 

Da tøjet er lækkert at have på, så kan du bruge bruge dit tørklæde eller din bluse i mange timer. Samtidig sikrer kvaliteten, at du roligt kan bruge tøjet mange gange og i mange år. Det er en god investering, når man ser på hvor længe du kan have tøjet og hvor behageligt det er at have på. 

Vi tænker fairtrade, og bruger naturlige garner i strikken.

Kommentarer: (0)