Om Little Llama

Vi trives med at drive et koncept, der er bæredygtig både i produktion, samarbejde, kvalitet og økonomisk. Det er vigtigt for os at tøjet er blødt og behageligt og sundt at bære. Vi er ved at udvikle en kollektion, hvor mor og far kan bære dette vidunderlige strik også.

 

VORES HISTORIE

Little Llama laver lækkert og unikt strik til nyfødte og små børn i de lækreste materialer. Designet er nordisk med et unikt præg og den lækreste bløde kvalitet.

Vi ønsker, at forene de mangeårige traditioner for udvinding af alpaca uld i høj kvalitet fra Sydamerika, med den danske tradition for design og det gode håndværk. Vi har udvalgt de blødeste garner af højeste kvalitet og hele processen laves i samarbejde med designere fra Danmark, som bringer de bedste nordiske traditioner sammen med naturligt garn af højeste kvalitet fra Sydamerika.

Alle vores produkter er strikket i 100% baby alpaca og baby alpaca med silke, som er fantastisk dejligt for dit barn at have på kroppen. Baby alpaca uld hører til de fineste garntyper på verdensplan som appellerer til os, der både er miljø- og modebevidste.

 

DRIVKRÆFTERNE BAG LITTLE LLAMA

Drivkræfterne bag Little Llama er Helle og Nicoline. Nicoline fandt på et ophold i Peru, frem til en af verdens mest eksklusive og bedste garner, som danner grundlaget for alt Little Llama tøj idag. Helle har mange års professionel erfaring med børn og allergi fra det danske sundhedsvæsen, samt et stort naturligt fokus på at drage omsorg for børn gennem et sundt miljø. Sammen ønsker vi at drive en bæredygtig virksomhed, med tanke på sundhed, miljø, genbrug og allergivenlighed. 

 

CSR – CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Vi ønsker en bæredygtigt og etisk produktion. Vi indkøber garn, der er udvundet på den mest naturlige måde. Samtidig ønsker vi fair samhandel med farmere og garnproducenter i Peru.

Den ultimative CSR-strategi er et bæredygtigt design. I processen tages der hensyn til miljøet og forbruget af ressourcer. Ved alpaca strik medtænkes miljøet, idet tøjet sjældent behøver at blive vasket. Samtidig gør det stærke og elastiske garn, at dit strikprodukt holder i mange år. Vi vil derfor opfordre til, at tøjet recycles, når dit barn ikke kan passe det længere.

Vi håber, at du kan lide det du ser og mærker!