Sikker betaling

Little Llama modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, ViaBill, Visa Electron, Maestro, Paypal.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare tages fra vores lager og afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK), Euro (EUR)

Little Llama benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder at dine data er sikre og de kan ikke læses af udefrakommende. Little Llama's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol. Kreditkortoplysninger kan ikke tilgåes af Little Llama, men varetages alene af betalingskortindløser.

 

Betaling via kreditkort

Når du har gennemført din ordre kan du betale med dit kreditkort og inden længde skal alle køb godkendes med en sms kode. Disse nye regler er et forsøg på at gøre onlinebetalinger i EU mere sikre. En af måderne – som mange sikkert allerede har stiftet bekendtskab med – er den såkaldte tofaktor-autentifikation, som betyder, at dit mobilnummer bliver tilknyttet dit betalingskort. Når du foretager et køb på internettet, modtager du efterfølgende en kode på sms, og den kode skal du indtaste for at bevise, at du er den, du påstår at være. Det sker på samme måde i fysiske butikker, når du af og til bliver bedt om at indtaste pinkoden til dit betalingskort, når du betaler over et vist beløb eller med trådløs chip. Du modtager i forbindelse med ordregivningen en ordre -og betalingsbekræftelse. 

 

Mobile pay betaling

Du har muligheden for at betale med mobile pay. Du trykker blot på mobile pay ikonet. Køber du for over 1500 kr på hjemmesiden, så skal du istedet betale via betalingskort, da mobilepay indtil 31.12.2018 ikke har secure mulighed og derfor blokerer systemet. Men det bliver lavet om af mobilepay den 1.1.2018. 

Du kan også i forbindelse med din ordre bede Little Llama om at anmode dig om beløbet via mobile pay. Når du modtager anmodningen kan du blot bekræfte. Du får en ordrebekræftelse allerede ved bestillingen.

 

FORTRYDELSE

Ved fortrydelses-eller returret sættes beløbet tilbage på det betalingsmiddel, som du har benyttet dig af.