Fortrydelsesret og returpolitik

FORTRYDELSESRET

Du skal have muligheden for at se og mærke Little Llama´s skønne produkter og derfor kan du sikkert og i god ro og orden bestille varen/varene i Little Llama´s web-shop.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Når kunden benytter sig af fortrydelsesretten bærer vedkommende selv omkostningerne ved at sende varen retur, samt risikoen ved forsendelse af varen og dens stand, som følge af forsvarlig indpakning. Det er nemlig på kundens risiko at varen kommer sikkert retur til Little Llama. Du skal sende pakken tilbage så den kan trackes, dvs at du og Little Llama kan følge pakken og vi kvitterer for pakken når den modtages. Er varen f.eks sendt retur som brev, fralægger Little Llama sig derfor ethvert ansvar og giver ikke penge tilbage, hvis pakken går tabt under forsendelsen og uden forsikring. Vi gør opmærksom på at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@littlellama.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Little Llama at vurdere varens stand.

 

REFUNDERING AF BELØB

Du får naturligvis det fulde købsbeløb retur, hvis du fortryder dit køb af en vare - eksklusiv leveringsomkostningerne. I tilfælde af værdiforringelse af varen, forårsaget af kunden eller returforsendelse, fratrækkes denne købsbeløbet.

Beløbet tilbagebetale senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen og refunderes som udgangspunkt til samme betalingsmiddel, som købet er foretaget med, eller til din bankkonto.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Little Llama i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Little Llama dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. 

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Little Llama, Aarhus (8250 Egå), via telefon TLF: +4530284455 eller Mail: info@littlellama.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Vi garanterer dig at vi overholder EU´s regler for produktgaranti og returregler.
Link til EU´s regler: