Fortrydelsesret og returpolitik

FORTRYDELSESRET

Du skal have muligheden for at se og mærke Little Llama´s skønne produkter og derfor kan du sikkert og i god ro og orden bestille varen/varene i Little Llama´s web-shop.

Og skulle du fortryde dit køb så har du naturligvis i henhold til Købeloven altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler i web-shoppen på www.littlellama.dk. Fortrydelsesretten gælder fra den dag hvor du modtager varen, til den dag varen er modtaget retur hos os.

Skriv en mail, hvis du fortryder dit køb, og vi sender dig en returseddel med returadresse eller et forsendelsesnummer, som du kan skrive på returpakken. Returnerer du varen/erne, så vil omkostningerne til alle forsendelserne blive modregnet i dit returbeløb. 

Når kunden benytter sig af fortrydelsesretten bærer vedkommende selv omkostningerne ved at sende varen retur, samt risikoen ved forsendelse af varen og dens stand, som følge af forsvarlig indpakning. Det er nemlig på kundens risiko at varen kommer sikkert retur til Little Llama. Du skal sende pakken tilbage så den kan trackes, dvs at du og Little Llama kan følge pakken og vi kvitterer for pakken når den modtages. Er varen f.eks sendt retur som brev, fralægger Little Llama sig derfor ethvert ansvar og giver ikke penge tilbage, hvis pakken går tabt under forsendelsen og uden forsikring. Vi gør opmærksom på at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

For at få hele købsbeløbet retur gælder de samme regler som køb i en fysisk butik. Dvs. at varen må prøves, men ikke tages i egentlig brug. Hvis du returnerer varen skal den derfor være helt uden skader, tegn på slid eller andet brug. Vær derfor påpasselig når tøjet prøves og fjern ikke skilte og mærker, som varen modtages med. Varen skal ved tilbagelevering se ud som da du modtog den og som du selv vil forvente at en helt ny vare ser ud.

I tilfælde af at varen er forringet i værdi ved forkert håndtering eller tilbageforsendelse, fratrækkes dette beløbet i refunderingen.

 

REFUNDERING AF BELØB

Du får naturligvis det fulde købsbeløb retur, hvis du fortryder dit køb af en vare - eksklusiv leveringsomkostningerne. I tilfælde af værdiforringelse af varen, forårsaget af kunden eller returforsendelse, fratrækkes denne købsbeløbet.

Beløbet tilbagebetale senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen og refunderes som udgangspunkt til samme betalingsmiddel, som købet er foretaget med, eller til din bankkonto.

 

REKLAMATION

I henhold til købeloven giver Little Llama 2 års reklamationsret på materiale- og fabrikationsfejl, der var til stede på købstidspunktet eller er opstået efter normal anvendelse af varen af en årsag der var til stede på købstidspunktet

Reklamationsretten dækker dog ikke ved slitage, skader eller fejl på varen som indirekte eller direkte er kommet som følge af forkert brug, misvedligeholdelse eller ikke autoriserede indgreb. Eventuelle fejl og mangler bør opdages ved modtagelse og sædvanlig undersøgelse af varen. Reklamation over åbenlyse fejl og mangler ved købstidspunktet skal derfor meddeles Little Llama indenfor 7 dage efter modtagelsen. Varen kan derefter returneres for ombytning, reparation eller tilbagebetaling af pengene, alt afhænging af fejlens natur.

 

Vi garanterer dig at vi overholder EU´s regler for produktgaranti og returregler.
Link til EU´s regler:
https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm