Little Llama

Little Llama´s bløde baby- og børnetøj hjælper til at holde ørerne varme

Little Llama´s bløde baby- og børnetøj hjælper til at holde ørerne varme

at holde kroppen og ørerne varme kan være medvirkende til at dit barn holder forkølelse og en mellemørebetændelse fra døren. Det er ikke kun vigtigt at holde ørerne varme men faktisk også krop og fødder.

Mange børn sidder på gulvet eller på træstole i daginstitutioner og skole, og her får børnene ofte træk eller sidder på kølige stole. Man kan ikke få varme nok omkring lænden når man har bomuldstøj på. Det er derfor vigtigt at dit barn bærer tøj med uld/alpaca på kroppen.

For mange børn og voksne er (fåre)uld noget som de har stiftet bekendtskab med og de har følt at det kradser. Men man kan sagtens finde andre fantastiske naturlige alternativer til dette.

Her kan vi klart anbefale strik lavet i baby alpaca. Det er det blødeste garn/strik, der findes på markedet. Det føles behageligt og blødt på kroppen. Babyalpaca strik er varmere end uld, men på en yderst behagelig måde, fordi det er akklimatiserende, hvilket betyder at det tilpasser sig kroppen, det føles hverken for varmt eller for koldt, men giver præcis uldens varmende egenskaber. 

Strik i baby alpaca er derfor at anbefale til babyer og børn, fordi det holder dit barn behageligt varmt på kroppen og omkring hovedet og så er det meget blødt.

Du kan finde det lækreste baby alpaca strik til baby og barn 0-5 år på www.littlellama.dk

Med et Little Llama produkt er dit barn klædt varmt på.

.