Vaskeanvisninger og størrelsesguide

VASKEANVISNING

Vores strik produkter i baby alpaca kan holde sig smukke i årevis med den korrekte vask og håndtering. Vi anbefaler, at du ikke vasker de strikkede produkter, medmindre det er absolut nødvendigt. Svovlen i Alpacaens hår er selvrensende og forhindrer bakterievækst. Tøjet kan derfor, i de fleste tilfælde, blot hænges ud til luftning.

Er det nødvendigt at vaske tøjet, skal det gøres ved håndvask i lunkent vand. Her skal du benytte en mild sæbe, der er beregnet til uld. Brug aldrig skyllemiddel. Du kan i stedet tilsætte lidt eddike til skyllevandet, hvis det er nødvendigt. Tryk forsigtigt vandet ud og læg derefter tøjet til tørre på et håndklæde.

 

STØRRELSESGUIDE

Alle størrelser i webshoppen står angivet både i centimeter og alder. Vores størrelser ligger sig generelt op af sidstenævnte, dvs. at en str. 56-62 cm / 3-6 måneder passer bedst til en baby på 6 måneder. For varer i str. 4 år svarer størrelsen til at barnet kan passe tøjet i hele sit 4. leveår, altså indtil man fylder 5 år. Størrelsesguiden kan ses nedenfor:

50 cm         -    (0 måneder)

56/62 cm    -    (3-6 måneder)

68/74 cm    -    (9-12 måneder)

80/86 cm    -    (12-18 måneder)

92 cm         -    (2 år)

98 cm         -    (3 år)

104 cm       -    (4 år)