Vaskeanvisning for baby alpaca

Her finder du vaskeanvisninger for babyalpaca, cascmere og uld

Du kan også købe økologisk vaskemiddel hos os helt uden kemi til uldprodukter, standardvask. Du kan kontakte os for yderligere info.

VASKEANVISNING FOR BABY ALPACA

Vores strik produkter i baby alpaca kan holde sig smukke i årevis med den korrekte vask og håndtering. Vi anbefaler, at du ikke vasker de strikkede produkter, medmindre det er absolut nødvendigt. Svovlen i Alpacaens hår er selvrensende og forhindrer bakterievækst. Tøjet kan derfor, i de fleste tilfælde, blot hænges ud til luftning.

Er det nødvendigt at vaske tøjet, skal det gøres ved håndvask i lunkent vand. Her skal du benytte en mild sæbe, der er beregnet til uld. Brug aldrig skyllemiddel. Du kan i stedet tilsætte lidt eddike til skyllevandet, hvis det er nødvendigt. Tryk forsigtigt vandet ud og læg derefter tøjet til tørre på et håndklæde.

Ønsker du en videovejledning, så send os en mail. 

VASKEANVISNING FOR CASHMERE

Cashmere er en af de fineste naturlige fibre i verden, og vores cashmereprodukter er produceret for at holde i lang tid.

Cashmere af høj kvalitet har den særlige egenskab, at den bliver pænere og blødere efter brug og vask. 

I øvrigt kan du regne med at vort cashmere tøj holder sin facon og sine mål meget godt ved vask.

Du kan med andre ord have glæde af din cashmere i mange år, hvis du plejer den rigtigt. Her er vore anbefalinger: Læs mere her