Little Llama

vælg tøj med omtanke til børn med atopisk eksem

vælg tøj med omtanke til børn med atopisk eksem

Ny forskning viser en sammenhæng mellem hyperfølsom hud og børneeksem som også kaldes atopisk eksem. Børn eller voksne med atopisk eksem oplever at selv den mindste berøring kan udløse et kløeanfald, det kan være tøj, sengetøj, sved eller andet, der generer den følsomme hud.

Sammenhængen mellem hyperfølsom hud og børneeksem er netop blevet dokumenteret i et forskningsstudie fra Aalborg Universitet. Ph.d.-stipendiat Hjalte Holm Andersen fra Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet er en af forskerne bag studiet.

https://www.astma-allergi.dk/-/b-rneeksem-kan-give-hyperf-lsom-hud

Det kan også være med til at forklare at nogle børn reagerer negativt, når de prøver tøj, som de ikke kan holde ud til at have på. Forklaringen på barnets reaktion kan findes sammenhængen mellem børneeksem og følsom hud.

Baby og børnetøj lavet i babyalpaca eller silke og babyalpaca garn er helt særligt blødt og uden lanolin, og flere forældre til børn med atopisk eksem fortæller at deres barn har stor glæde af strik lavet i disse materialer fra www.LittleLlama.dk.

https://www.littlellama.dk/pages/alpaca

Nanna købte en Ollie sparkedragt i silke og babyalpaca i naturligt garn i off-white for 7 mnd siden og datter Emilie har langt mere ro på sig og hun kan se at hun har velvære når hun har dragten på. 

https://www.littlellama.dk/collections/hele-kollektion/products/ollie-heldragt-i-baby-alpaca-m-silke?variant=36634428103