Baby og børnetøj lavet i babyalpaca eller silke og babyalpaca garn er helt særligt blødt og uden lanolin, og flere forældre til børn med atopisk eksem fortæller at deres barn har stor glæde af strik lavet i disse materialer fra www.LittleLlama.dk.

https://www.littlellama.dk/pages/alpaca

Vi har testet vores strik hos flere børn og voksne med eksem og de siger samstemmende, at Little Llama´s strik kan de bære direkte på kroppen og at de føler sig veltilpasse.

Louise købte en Ollie heldragt i silke og babyalpaca i off-white for 4 mnd siden og hendes søn Alfred er rolig og veltilfreds med dragten på og hun hun føler at han har den helt rette temperatur med dragten. Ingen reaktioner på huden. 

https://www.littlellama.dk/collections/hele-kollektion/products/ollie-heldragt-i-baby-alpaca-m-silke?variant=36634428103

FORSKNING bag hyperfølsomhed og børneeksem

Forskning viser en sammenhæng mellem hyperfølsom hud og børneeksem som også kaldes atopisk eksem. Børn eller voksne med atopisk eksem oplever at selv den mindste berøring kan udløse et kløeanfald, det kan være tøj, sengetøj, sved eller andet, der generer den følsomme hud.

Sammenhængen mellem hyperfølsom hud og børneeksem er blevet dokumenteret i et forskningsstudie fra Aalborg Universitet. Ph.d.-stipendiat Hjalte Holm Andersen fra Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet er en af forskerne bag studiet.

https://www.astma-allergi.dk/-/b-rneeksem-kan-give-hyperf-lsom-hud

Det kan også være med til at forklare at nogle børn reagerer negativt, når de prøver tøj, som de ikke kan holde ud til at have på. Forklaringen på barnets reaktion kan findes sammenhængen mellem børneeksem og følsom hud.

 

 

Kommentarer: (0)